1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

3 tény, amit érdemes tudni az Infrashape-ről

Az Infrashape egy stílusos, legújabb generációs alakformáló eszköz, amely több innovatív technológiát ötvözve segít feszes bőrt és karcsú alakot varázsolni.

Sokan hallottak már erről a modern fekvőkerékpárról, de előnyei és hatásai nem olyan széles körben ismertek, ezért összefoglaljuk nektek a legfontosabb tényeket az Infrashape-ről.

 

1.Infrafény terápia

Az Infrashape gépben kettő infravörös fűtőtest található, amelyek az edzés alatt végig infrafényt bocsátanak ki. Az infralámpák 40-50 Celsius fokon működnek, így nem okoznak bőrpírt és nem égetnek meg, ellenben hatásukra a sejtek aktivizálódnak, ezáltal a saját tested kezd el hőt képezni, amely beindítja a zsírégetést, méregtelenítést és fogyást. Tudományos kutatások egyéb pozitív hatást is társítanak az infravörös kezeléseknek, ilyen például az anyagcsere javítása, a salakanyagok lebontása, narancsbőr megszüntetése, valamint az immunrendszer aktiválása.

 

2.Vákuum technológia

A zsírszövetek aktiválásának elősegítése érdekében az Infrashape gépben vákuum technológia működik, amelynek erősségét tetszés szerint lehet állítani. Amíg zsírégető edzést végzel, a zsírszövetet deréktól lefelé célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul a zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz, odaérve pedig a zsír mozgás következtében végképp elég. A vákuum technológia a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenés és az anyagcsere fokozását eredményezi a fenéken és a felső combon.

 

3.Eredmények

Az Infrashape edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb). Ilyen fokú méregtelenítő hatást (amely csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát) korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezenkívül az Infrashape segíti és felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák, a zsigeri zsír ledolgozását, valamint az anyagcserét, így hatékonyan megszünteti a narancsbőrt.

 

Ha kedvet kaptál az Infrashape kipróbáláshoz, látogass el hozzánk Kispesten a Greenshape szalonba!