1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

A vákuum jótékony hatásai

A makacs narancsbőr sok hölgy életét megkesírheti, azonban az Infrashape használatával hatékonyan szembe lehet szállni a kialakult cellulittal.

Az innovatív Infrashape gép különböző technológiák segítségével járul hozzá a narancsbőr elleni harchoz, ezek közül azonban most a vákuumról és annak hatásairól szeretnénk beszélni.

 

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr a bőr alatti kötőszövet laza szerkezetén történő lokális zsírsejtek felhalmozódása, amely általában a comb és fenék környékén jelenik meg. A cellulit kialakulása a nyirokrendszerrel is kapcsolatban áll, amely az egészséges szervezet működésének egyik fontos eleme. A helytelen táplálkozás (túlzott szénhidrát- és zsírbevitel), a dohányzás és alkoholfogyasztás, illetve az orális fogamzásgátlók szedése is akadályozza a nyirokrendszer működését, ugyanis hatásukra megnövekednek a zsírsejtek, károsodnak az erek és salakanyagok rakódnak le. A nyirokrendszer helytelen működésének hatására narancsbőr, valamint striák alakulnak ki, amely esztétikai problémát jelent számos hölgynek.

 

A vákuum hatása

A különböző élettani folyamatokat vizsgálva kiderült, hogy a vákuumkezelésnek számos jótékony hatása van, amivel eredményesen lehet kezelni a narancsbőr enyhébb és súlyosabb fokozatait is. A vákuum a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását eredményezi. A vákuum feszítő hatásának köszönhetően a zsírsejtek egy részének a burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyik belőlük és a nyirokkeringésbe jut. A vákuum segítségével a nyirokáramlás akár az 50-szeresére is felgyorsulhat, így a lebomló salakanyagok a lehető legtermészetesebb úton távoznak a szövetekből.

 

Az Infrashape vákuum technológiája

Az innovatív Infrashape gépben egy 1500 W-os vákuumszivattyú található, amelyben 5 előre definiált program van, ezek közül manuálisan lehet választani. Amíg a vendég zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefelé célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul a zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz, odaérve pedig a zsír mozgás következtében végképp elég. A vákuumtréning alatt a magas és alacsony nyomás folyamatosan váltakozik, amely kétszeresen hat a narancsbőrre: intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen, illetve meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz. A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet.

 

Meghoztuk a kedvedet egy kis Infrashape edzéshez? Várunk szeretettel Kispesten a Greenshape szalonban, ahol az Infrashape edzésedet le is vezetheted egy kis Rollshape masszírozással.