1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

Gyakran ismételt kérdések

Infrashape és Rollshape gépeink modern, új generációs alakformáló eszközök, amelyek számos innovatív technológiát tartalmaznak. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek gyakran felmerülnek a gépekkel és az edzésekkel kapcsolatban.

 

Mire való az Infrashape és Rollshape gép?

Az Infrashape gép lényegében egy modern fekvőkerékpár, amelyben kényelmesen, fekvő pozícióban lehet tekerni, miközben a vákuum, az infravörös fények és még számos innovatív technológia segíti a zsírégetést. A Rollshape gépet az Infrashape edzés után ajánljuk, ez ugyanis egy professzionális testmasszírozó eszköz. Tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt, amelyet a forgó, fa görgők tesznek lehetővé.

 

Milyen innovatív technológiákat ötvöz az Infrashape?

Ebben a modern fekvőkerékpárban megtalálható infrafény terápia, vákuum, kollagén terápia, aroma-, szín és ózonterápia, levegő ionizáció, illetve egy MultiVision rendszerben, amellyel kontrollálhatod az edzéseidet és akár a kedvenc sorozatodat is nézheted közben.

 

Meddig tart egy edzés?

Nálunk 30, 40 és 50 perces edzések közül választhatsz, igényeidnek megfelelően. Ezenkívül bérletet is tudsz vásárolni, ezek közül 5 és 10 alkalmas bérletek érhetőek el. Az árakról itt tudsz tájékozódni.

 

Milyen ruha legyen rajtam edzés közben?

Mindenképpen sportos ruházat szükséges, ezért hogyha munkából jössz hozzánk, érdemes egy külön táskában magaddal hoznod az edző ruhát, amelyet nálunk nyugodtan átvehetsz. Javasoljuk, hogy rövidnadrágban edz, ugyanis a gépben meleg van, így a ruha nem fog rádizzadni edzés közben. Ezenkívül rövidnadrágban a vákuum hatása, illetve az infrafény és kollagén terápia is hatékonyabban eléri a bőrödet. Cipőnek mindenképpen edzőcipőt válassz, azonban akár zokniban is tudsz tekerni.

 

Ki veheti igénybe az Infrashape gépet?

A gépet bárki használhatja, nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját lehetőségeihez igazítottan haladhat a kitűzött célja felé. Fontos, hogy egy héten háromszor lehet edzeni, 24 óra kihagyással.

 

Milyen eredményei lehetnek az edzésnek?

Az Infrashape edzésnek számos jótékony hatása van. Felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák és a zsigeri zsír ledolgozását, ezáltal erőt ad az egészséges életmód vagy a fogyókúra betartásához. Ezenkívül elősegíti a méregtelenítést, így csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Az edzés fejleszti és felgyorsítja az anyagcserét, ennek köszönhetően hatékony a narancsbőr elleni harcban. Csökkenti a stresszt és szorongást, mivel hozzájárul az endorfin termeléséhez, amely segíti a nyugalom és stresszmentes életmód fenntartását. Az infra fénynek köszönhetően az edzéseket követően a test tovább dolgozik, így az izmok tovább égetik a zsírsejteket akkor is, ha már hazaértünk.

 

Kedvet kaptál az edzéshez? Várunk szeretettel Kispesten a Greenshape szalonban a hét minden napján!