1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

Ismerd meg Rollshape gépünket

Ki ne szeretné az edzés utáni relaxációt?

Rollshape gépünk tökéletes eszköz arra, hogy egy kiadós Infrashape edzés után lenyújtsd az izmaidat, miközben egy kis masszázst is kapsz. Ismerd meg Rollshape gépünket és fontosabb funkcióit!

 

A Rollshape egy professzionális testmasszírozó eszköz, amelyben infravörös lámpák, színterápia, kollagén lámpák és levegő ionizáció is található. Gépünk egyedülálló a piacon, tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, fogyasztást és relaxációt, amelyet a speciálisan kifejlesztett fa görgők biztosítanak. A készülék érintőképernyős LCD kijelzővel rendelkezik, így könnyű kezelhetőséget és egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállítást biztosít.

 

Infrafény terápia

Különböző tudományos kutatások számos pozitív hatást társítanak az infravörös kezeléseknek, ilyen például az anyagcsere javítása, a salakanyagok lebontása, narancsbőr megszüntetése, valamint az immunrendszer aktiválása. Az infralámpák 40-50 Celsius fokon működnek, így nem égetnek meg, azonban hatásukra a sejtek aktivizálódnak, ezáltal a saját tested kezd el hőt képezni, amely beindítja a zsírégetést, méregtelenítést és fogyást.

 

Kollagén fények

A negatív külső környezeti hatások, illetve az öregedéssel természetesen együtt járó folyamatok idővel csökkentik szervezetünk kollagén képződését, így bőrünk lazábbá és ráncosabbá válik. A kollagén fénynek köszönhetően felerősödik a sejtaktivitás és a természetes regenerálódás, a bőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javul, így a bőr megújul.

 

Infrashape edzés után próbáld ki Te is Rollshape gépünket, ígérjük tetszeni fog!