1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

Technológiák

MultiVision

MultiVision

KONTROLLÁLD AZ EDZÉSEDET
Azonnali méréseredmények: távolság, időtartam, sebesség, felhasznált kalória, stb.
VALÓSÁGOS TEREPIMITÁCIÓ
A kiválasztott pályától függően a berendezés automatikusan változtatja a nehézségi fokát.
INTERAKTÍV EDZÉSÉLMÉNY
Az összes választható látványelem szinkronizálva van az eszköz sebességével.
Kiegészítő funkció a választható 15″ vagy 10,5″ LCD érintőképernyővel.
Virtuális edzések, választható: edzés Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen.
Több lehetőség közül választhatsz, amelyek a Future Fitness edzéseit igazi élménnyé varázsolják. Hallgasd saját zenéidet, nézd meg hozott videóidat, vagy válassz egyszerűen az internetről bármilyen médiát, és élvezd az edzést a saját stílusod szerint.


Infrafény terápia

Infrafény terápia

- Infravörös:Hőmérséklet beállítás: 25–50 Celsius
- Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként,
- Megégés elleni védelem, mivel a fény hatására a tested önmagát melegíti fel.
- Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer – közel a napsugárzás tartományához,
Az infrafény, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteketaktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infrafénnyel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolna a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. E kalóriamennyiség elvesztéséhez kb 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.


Vákuum

Vákuum

- 5 előre definiált program: 0 – 30 mBar (millibár) légnyomás
- A funkció, amelyhez a vákuum beállítása manuálisan történik.
- Vákuumszivattyú, 1500 W.
A bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenés és az anyagcsere fokozása a fenéken és a felső combon,
Az edzés alatt a vákuumszívó hatása érvényesül a bőr- és zsírszövetekben.
Míg a vendég zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás közben végképp elég.
A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:
Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen
Meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz.
A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet.
Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget! A tréningezők 98%-a a zsírégető fázis maximumát az edzés 30. percénél éri el.


Kollagén

Kollagén

- 2 darab 30 W-os LED lámpa
- Hullámhossz – 620 nm (nanométer)
- Lehetőség az edzés közben történi automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz.
A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egy re ráncosabbá válik.
Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerésé. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőr feszesitő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.
A kollagén terápia tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, ha a látható fény 620 nm -es hullámhosszú tartományával sugározzuk be a kívánt bőrfelületet. Az eredmény 6-8 hét után látszik.
A kötőszövet egész testünket behálózza. A bőr a csont porc vázfehérjéje, a kötő és a tartószövet legfontosabb alkotórésze. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%át alkotja.


Aromaterápia

Aromaterápia

- THERMAL üzemmódban automatikus illóolaj adagolás,
- Lehetőség az edzés közben történő automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz,
Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.


Ózonterápia

Ózonterápia

- Ózon kibocsátás: 0.05 ppm, (koncentráció parts per million)
Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3), ami a levegő oxigénjéből ultraibolya sugárzás hatására képződik. Fertőtlenítő és oxidáló hatása van. Az ózon magas koncentrációban káros az emberi szervezetre, de kis mennyiségben bőrre vagy véráramba kerülve jótékony hatású. Kezelhető vele számos betegség: visszatérő gyulladások, allergiás megbetegedések pl asztma, szénanátha.


Levegő ionizáció

Levegő ionizáció

- Negatívion kibocsátás: 9 000 000 ion/cm3,
A levegőben lévő ionok (töltéssel rendelkező atom vagy atomcsoport) hatással vannak a szervezetre. A pozitív ionok (füst, mérges gázok, elektromos készülékek által kibocsátott elektroszmog stb.) károsak, a negatívak (fák, növények, eső stb.) gyógyítanak. Lényege, hogy a pozitív ionokat, negatívvá semlegesíti ez a gép, tehát tisztítja a levegőt.
Ionizálás: atomokat, molekulákat elektromosan feltölteni.


Színterápia

Színterápia

- LED technológián alapszik.
- Vezeték nélküli irányítás segítségével választható szín.
- Előre definiált programok automatikus színválasztáshoz.
Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.
Ugyanakkor alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál!
Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.