1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

Infrashape edzés férfiaknak? Miért is ne?

Gyakori tévhit, hogy az Infrashape edzés kizárólag nőknek való mozgásforma. Az Infrashape edzést szívből ajánljuk férfi vendégeinknek is, ugyanis a fogyás elősegítésén kívül számos jótékony élettani hatással bír.

 

A férfiak számára az edzésnek különböző okai lehetnek: szálkásítás, tömegnövelés, fogyás vagy csupán az erőnlét javítása. Az Infrashape géppel ugyan nem lehet erőteljesen izmot építeni, de tökéletes kiegészítője lehet a súlyzós edzéseknek. Amennyiben a cél az erőnlét javítása vagy a fogyás, nem is érdemes tovább keresgélni, ugyanis az Infrashape gép a lehető legjobb eszköz ezekre.

 

Infrashape edzés eredményei

Az Infrashape gépnek erőteljes méregtelenítő hatása van: edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és bizonyos mérgező anyagok. Ilyen méregtelenítő hatást korábban csak nagyon megerőltető sportolással, például a maratoni futással lehetett elérni. A méregtelenítés pozitív hatásai közé tartozik a szív-és érrendszeri betegségek kockázatának csökkenése.

 

Edzés közben a gépben található infralámpák az ideális 50 fokon égnek, amely nem okoz bőrpírt és nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti és aktivizálja. Ennek hatására a test elkezd hőt képezni, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést és a fogyást.

 

Az Infrashape gépben található vákuum segít, hogy több kalóriát égess el, fokozza a vérellátást és edzi az ereket, a kollagén lámpa pedig aktivizálja a kollagén rostokat, ezáltal javul a bőrstruktúra.

 

Hogyan segíthet a Rollshape gép?

A Rollshape gép egy professzionális testmasszírozó eszköz infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén lámpákkal és levegő ionizációval felszerelve. A Rollshape gép kellemes, edzés utáni masszázst biztosít a speciálisan kifejlesztett, forgó fa görgőkkel. Minden Infrashape edzés után javasoljuk a Rollshape gép használatát, ugyanis minden edzés után elengedhetetlen a megfelelő nyújtás. Szalonunkban csak külön Rollshape gépre is van lehetőség bérletet vásárolni, így akár egy megerőltető súlyzós edzés után is beugorhatsz hozzánk egy kis nyújtásra és relaxációra.