1191 Budapest, Báthory u. 15. H-P: 8-20 | SZO: 8-16 | V: 8-14

Infrashape Horizontal

Egy stílusos , modern fekvőkerékpár kapszula "extrákkal"!
A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők) egyszóval minden egyben ami ahhoz kell, hogy csodás fogyást és feszes bőrt eredményezzen.

Nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját lehetőségeihez igazítottan haladhat a kitűzött célja felé!

Az "extrák":

Az infralámpa az ideális 50 fokon, nem okoz bőrpír hatást, nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, így a te tested képez hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést, a fogyást. Az infra fény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, ez is segíti a zsírcsökkentést.
Optimális összeköttetést nyújt a fizikai edzések és infravörös sugarak között, amely segít a zsírszövetek megtörésében (ebből történik az energia felhasználás az edzések során), segít a méregtelenítésben és hozzájárul az egészséges életvitelhez.

A vákuum segít, hogy több kalóriát égess el, fokozza a vérellátást, edzi az ereket.

A kollagénlámpa aktivizálja a kollagén rostokat, stimulálja, ezáltal javul a bőrstruktúra.

Az edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg, de nem sokan tehetjük meg, hogy lefussunk egy maratont. Bár a kettő nem zárja ki egymást, de tény, hogy az Infrashape Horizontállal, sokkal kényelmesebben és gyorsabban nyeri meg a harcot a zsírpárnákkal szemben.

Manapság a test folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak, illetve kozmetikumokkal visszük be őket. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni. Így a jobb közérzet és egészségi állapot garantált a menstruációs ciklus és kisebb megbetegedések során is.

Az edzés eredményei:

Segíti és felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák, a zsigeri zsír ledolgozását és ezáltal erőt ad az egészséges életmód vagy a fogyókúra betartásához.
Elősegíti a méregtelenítést, így csökkenheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
A hosszú ideig tartó gyakorlatvégzések során a test a zsírt használja fel energia forrásként a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, amely a fáradtság érzését okozza.
Fejleszti és felgyorsítja az anyagcserét. Ennek köszönhetően hatékony a narancsbőr megszüntetésében is, bababőrt varázsol.
Csökkenti a stresszt és szorongást, mivel hozzájárul az endorfin termeléséhez, amely segíti a nyugalom és stresszmentes életmód fenntartását.
Az infra fénynek köszönhetően az edzéseket követően a test tovább dolgozik, így az izmok tovább égetik a zsírsejteket akkor is, ha már hazaértünk. Akkor is karcsúsodunk, amikor már nem is tekerünk!

Kinek ajánlható: szinte mindenkinek, akár erős túlsúllyal küzdőknek is biztonságos, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés.
Egy héten 3x lehet edzeni, 24 órás szünetekkel.

Rollshape

Professzionális testmasszírozó eszköz Infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén lámpákkal és levegő ionizációval felszerelve.
Az egyedüli termék a piacon, amely mindezekkel a funkciókkal rendelkezik.
Tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. A teljes testmasszázst a speciálisan kifejlesztett, forgó, fa görgőkkel valósítja meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős LCD kijelzője segítségével könnyen kezelhető és lehetőséget biztosít az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállításokra.